Lördag 7 November

Tankar i November

Att finna frid i livet är inte så lätt och det förflutna finns alltid med. Jag har frågat mig många gånger om varför jag började spela. Tror inte att det finns någon bra förklaring. Jag är en orolig själ och har i hela mitt liv oroat mig för vad som kommer i framtiden. Innerst inne vet jag att det bara är slöseri med energi då det sällan blir som jag tror. Ta det när det kommer... försöker tänka så men det går inte alltid.

Tänk att 3 år av spelberoende kunde göra så mycket skada både för mig och mina nära och kära. Ett beroende som går att dölja alldeles för länge och som verkligen raserar livet. Slippa den  ångest och oro som ett spelberoende för med sig. Så att jag är spelfri är det som ger mig kraft i livet. Det har jag lyckats med och så ska det fortsätta. Jag får fortfarande en knut i magen när jag tänker tillbaka på hur mitt liv varit och så nära det var att det tog slut.Jag gör så gott jag kan och det räcker långt.

Idag ska vi på dop då min mans barnbarn ska döpas. Ett litet underverk som redan har blivit 5 månader. En söt liten tjej. Det ska bli roligt att få träffa henne då det inte blir så ofta som vi ses.